Onze werkwijze
The Factoring Company B.V. is een factormaatschappij. Door middel van voorfinanciering kunt u facturen boven €100 aan ons overgedragen. De factuur zal dan z.s.m. (uiterlijk binnen 3 werkdagen) aan u worden uitbetaald. Het bedrag dat u ontvangt, is het factuurbedrag minus 5% (excl. BTW) van het totale factuurbedrag als kosten voor het voorfinancieren. U hoeft zich hierdoor geen zorgen meer te maken dat uw factuur (te)laat wordt betaald. U draagt geen zorg meer voor het debiteurenbeheer ofwel het versturen van herinneringen. The Factoring Company B.V. neemt deze taken en daarmee de risico’s van u over. Zie onderstaande werkwijze die wordt gehanteerd:

Stap 1

Controleer eerst of uw onderneming is aangesloten bij The Factoring Company. Weet u dit niet zeker? Raadpleeg dan het contactformulier.

Stap 2

U verstuurt uw factuur en draagt uw factuur aan ons over ter voorfinanciering. The Factoring Company neemt uw factuur in behandeling.

Stap 3

Uw factuur wordt uitbetaald.

Belangrijk!

Indien u de factuur met de optie voorfinanciering heeft verstuurd vóór 11:30 uur, wordt deze dezelfde werkdag uitbetaald.

Indien u de factuur met de optie voorfinanciering heeft verstuurd ná 11:30 uur, wordt deze de volgende werkdag uitbetaald.

*Bovenstaande tijden worden aangehouden, omdat The Factoring Company afhankelijk is van de dagelijkse run van de bank.

Stap 4

Zodra het openstaande bedrag op uw bankrekening is gestort, krijgt u hiervan een bevestiging met daarin de factuur per mail.
De 5% kosten van de voorfinanciering worden ingehouden op uw factuurbedrag. U hoeft de factuur die u ontvangt van The Factoring Company dus niet over te boeken, omdat ze al verrekend zijn.