Veelgestelde vragen

Wat als mijn klant te laat betaalt?

The Factoring Company neemt het debiteurenrisico van u over. Dit betekent, dat u zelf niets hoeft te doen indien uw klant niet of niet tijdig de factuur voldoet. Zodra u de betaling van ons heeft ontvangen (doorgaans binnen 1 werkdag maar uiterlijk binnen 3 werkdagen) is het debiteurenrisico geheel aan The Factoring Company overgedragen en heeft u geen zorgen meer. Op deze manier kunt u zich focussen op het ondernemen.

Aan wie moet mijn klant de betaling voldoen, indien ik heb gekozen voor voorfinanciering?

The Factoring Company stuurt uw factuur naar de klant. Op deze factuur is duidelijk aangegeven dat de betreffende factuur is overgedragen ter voorfinanciering en dat daarom de betaling dient te geschieden aan The Factoring Company.

Wie neemt contact op met mijn klanten?

The Factoring Company legt contact met uw klanten, indien het gaat om de betaling van facturen. U hoeft hier zelf niets voor te doen. U draagt immers het debiteurenrisico aan ons over, wanneer u kiest voor voorfinanciering. Op deze manier kunt u zich volledig richten op uw onderneming en hoeft u zich dus over de betaling geen zorgen te maken.

Hoeveel facturen kan ik laten voorfinancieren?

U bent geheel vrij in het aantal facturen dat u wilt laten voorfinancieren. De enige voorwaarde die we hebben is dat het factuurbedrag (incl. BTW) €100 of hoger is.
Heb je nog andere vragen?